میمند پذیرای گردشگران با غذاهای بومی و محلی
مدیر پایگاه جهانی میمند گفت: توجه به تنوع تهیه غذا در میمند معرف گردشگری خوراک روستا است.
مدیر پایگاه جهانی میمند گفت: توجه به تنوع تهیه غذا در میمند معرف گردشگری خوراک روستا است.
رضا ریاحیان گفت: با توجه به تنوع تهیه غذاهای محلی لبنیاتی، باغی، زراعی و دامی در روستای میند تمامی مراکز خدمات گردشگری اعم از بومگردی و رستوران ها به منظور تجربه بهتر گردشگران با غذاهای بومی پذیرایی انجام می شود.
مدیر پایگاه جهانی میمند گفت: این غذاها شامل کلجوش، بزقرمه، اُغنو، اسپار، قاتق بنه و نان کرنو است.
او افزود: تنوغ خوراک روستای میمند باعث جذب و افزایش ماندگاری گردشگران در روستا شده است.