استاندار کرمان عنوان کرد؛
ظرفیت تبدیل کرمان به قطب گردشگری سلامت جنوب کشور وجود دارد
یکصد و چهارمین نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان با حضور استاندار جدید با موضوع گردشگری سلامت برگزار و مسئولان با ارائه چالشها و راهکارهای این حوزه زمینه تبدیل کرمان به قطب گردشگری سلامت جنوب کشور را مورد بررسی و واکاوی قرار دادند و با تعیین نقشه راه، آمادگی خود را برای تحقق این هدف اعلام کردند.
به گزارش روابط عمومی میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمان، در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی محمد علی طالبی استاندار کرمان با اشاره به توانمندیهای استان در حوزه سلامت و درمان افزود: امیدوارم با کمک، همراهی، همدلی و وفاق تمامی ارکان بتوانیم گامهای بزرگی را در توسعه و آبادانی دیار کریمان به ویژه بخش گردشگری سلامت برداریم.
طالبی در ادامه بیان کرد: کرمان شرایط خوبی برای تحرک در حوزه گردشگری سلامت دارد و اگر به جنبه های مختلف گردشگری سلامت بپردازیم و اهتمام جدی به این حوزه داشته باشیم از جمله موفق ترین استان ها خواهیم بود.
استاندار کرمان اظهار کرد: بخشی از موضوع گردشگری سلامت به زیرساخت بهداشتی و درمانی همچون بیمارستان ها، نیروی انسانی و تجهیزات بر می گردد که باید در حوزه فناوری های پیشرفته، مجهز و کادر پزشکی مجرب اهتمام جدی داشته باشیم.
او با بیان اینکه طی برنامهای یک روزه از طرحهای نیمه تمام و راکد سلامت استان کرمان بازدید خواهیم کرد تصریح کرد: استان کرمان باید از بخش آموزش و ارتقای مهارتهای نیروی انسانی مطابق با چشم انداز گردشگری سلامت، پزشکان، پرستاران، کارکنان و حتی آموزشگاههای زبان های خارجی و مشتریمداری برخوردار باشد.
ضرورت تبلیغات و بازاریابی
طالبی در ادامه با اشاره به ضرورت گسترش تبلیغات و بازاریابی در استان عنوان کرد: بایستی ظرفیت جذب گردشگران سلامت داخلی و خارجی را با استفاده از وب سایت ها و شبکه های مجازی قوی و حضور در نمایشگاه بین المللی داشته باشیم.
استاندار کرمان تصریح کرد: ارایه خدمات متعدد و جامع به گردشگران در حوزه درمان از جمله پزشکی، زیبایی، توانبخشی، مشاوره توانبخشی، خدمات مکمل، سالن های ماساژ و طب سنتی می تواند در قالب بسته های مناسبی به گردشگران داخلی و خارجی ارایه شود.
او یادآور شد: بحث توسعه زیرساختهای گردشگری استان کرمان نیز بسیار مهم است که در این خصوص باید بیمار از فضاهای خوب و مناسب گردشگری بهره مند شود؛ نحوه خدمات رسانی در هتل ها، اقامتگاهها و رستورانها، همچنین تنوع غذایی و دیگر مسایل مرتبط باید مورد توجه قرار داشته باشد و همچنین سیستم ارزیابی و نظارت ما باید کیفیت خدمات به گردشگران را در تمامی مراحل نظارت و پایش کند.
محمدحسین تجلی معاون گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمان در حاشیه این نشست گفت: گردشگری سلامت را به ۲ بخش پزشکی و تندرستی تقسیم بندی و پیگیری کردیم که چشمه های آب گرم در شهرستان کرمان، راور و بم بخشی از ظرفیت های حوزه تندرستی گردشگری استان کرمان محسوب میشود.
تجلی در ادامه با اشاره به عوامل موثر در حوزه گردشگری سلامت که مورد توجه دولت قرار گرفته است بیان کرد: ابتدا مفهوم گردشگری سلامت را استخراج کردیم و در این زمینه باید خدماتی وجود داشته باشد تا به این حوزه بپردازند و نتایج این نوع گردشگری بر کسب و کارها مشاهده شود.
او با توجه به ضرورت توانمندسازی و سرمایهگذاری در زیرساختها با هدف توسعه گردشگری سلامت افزود: در سال ۹۹ کمیته گردشگری سلامت را در کارگروه گردشگری استان کرمان داشتیم و این حوزه در سال ۱۴۰۰ به بعد کمتر مورد توجه قرار گرفت لذا باید ساختار منسجم ایجاد کنیم تا با رفع چالشها، این مقوله را پیش ببریم و به عنوان یکی از استان های سرآمد کشور معرفی شویم.